Köpvillkor

Allmänna villkor:


Medlemskap:
Friskis&Svettis Halmstad är en ideell medlemsförening, ansluten till Riksidrottsförbundet. Därmed följer vi Riksidrottsförbundets föreningsregler och dopningpolicy. Dopningkontroller kan förekomma.
Medlemsavgiften är 150 kr /kalenderår, för 2018 och betalas kontant i receptionen. Medlemskapet är personligt.
 
I medlemskapet ingår:
  • Olycksfallsförsäkring genom försäkringsbolaget Söderberg & Partner.
  • Medlemsinflytande och rösträtt på föreningens årsmöte.
  • Medlemserbjudande och rabatter hos våra samarbetspartners.

Träningsaktiviteter:
För att ditt medlemskort ska kunna laddas med aktiviteter måste du ha ett giltigt medlemskap för innevarande år. Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas. Det är knutet till Friskis&Svettis Halmstad. Medlemskortet ska alltid tas med vid träning. Släng inte ditt kort, vi fyller på ditt kort med träningsaktivitet och medlemskap när du förnyar det. Förlorat eller stulet kort anmäls till receptionen så det kan spärras. Vi ersätter ett nytt kort till en kostnad av 100 kr.
 
Autogirobetalning:
12 månaders träningskort kan du köpa via autogiro. From januari 2018 har vi även löpande autogiro.
Autogirokorten är bindande 12 månader.
Endast personer över 18 år samt utan betalningsanmärkning kan teckna autogiroavtal. Målsman ska vara med och skriva under om det gäller person under 18 år.
 
Inpassering:
Tränings-och medlemskort måste vara med för att du ska kunna checka in på datorerna. Dra kortet under läsaren och tryck på Check in på det pass du ska gå på. Biljetten till gymmet behåller du den tiden du tränar på gymmet. Biljetterna till passen lämnar du till värd eller ledare innan passet börjar.
Du kan boka plats på bokningsbara pass. Registrera dig på www.friskishalmstad.se och fliken Medlem och Bli medlem. Efter du registrerat dig där kan du boka hemifrån. Du kan boka dig på fyra pass, en vecka framåt, från kl. 08.00. Du måste vara på plats och dra ditt kort minst 10 minuter innan det bokade passet börjar för att få din plats. Missar du din plats eller glömmer avboka 2 timmar innan får du en prick och har en plats mindre att boka en månad framöver.
Anteo utvecklas av Defendo Sverige AB, 2007-2018 #88