Kurser och Small Groups hösten 2017

Börja träna - kursen, start v 37
Börja träna-kursen är för dig som vill komma igång med regelbunden träning. Du får gärna vara ovan och otränad. Kanske har du inte tränat på ett tag, eller kanske aldrig tränat. Det spelar ingen roll. 
 
Small Group Tonår, start v 39
I Small group Tonår vänder vi oss till dig som är i de yngre tonåren, 13-16 år. Tillsammans med  en PT (Anders Björk) tränar vi i mindre grupp med max 10 personer under 6 träningspass. Här få du bra förutsättningarna för att utvecklas och lära dig träna på gymmet. Du kommer att få feedback med tips till din utveckling och även lära dig lägga upp ett eget träningsprogram. Allsidig träning är utgångspunkt där vi testar olika träningskvaliteter i gymmet. Vi fokuserar på grundrörelser, teknik och hållning. Passen anpassas för att du ska få ut så mycket som möjligt och känna dig trygg i att veta hur du ska fortsätta träna på egen hand. Du behöver inga förkunskaper.
När: Måndagar kl 17.00-18.00 med start 25 september 
Pris: 800 kr. Vill du köpa till ett Allkort så du kan träna så mycket du vill fram till 2017-12-31 betalar du totalt 1500 kr för kurs och träningskort.
 
Small Group HIIT, start v 39
Small group Högintensiv träning är en kurs för dig som vill träna tufft. Du lär dig mer om intensiv träning, utmanar din kapacitet och testar olika sätt att träna högintensivt i gymmet. Du bör vara rörelsevan. Gärna från gym, Skivstång, Cirkelfys och HIT eller att du är van att träna tufft och utmanande på annat sätt. Instruktören peppar och coachar dig ger feedback på teknik, samtidigt som du får en härlig gruppkänsla. Gruppen består av max 6 deltagare och träffas en gång i veckan under 6 veckor. Ledare Anders Björk.
När: Måndagar kl 18.30-19.30 med start 25 september
Pris: 1000 kr 
 
Small Group Gymband - TRX, start v 38
Small Group gymband är en kurs för dig som är nyfiken på och som vill lära dig mer om träningen med redskapet gymband och slipa på din teknik. Vi vänder oss både till dig som är nybörjare och dig som redan har testat förut. Instruktören peppar och coachar individuellt, samtidigt som du får en härlig gruppkänsla. I en grupp på max 6 deltagare träffas ni en gång i veckan under 6 veckor. Efter kursen kommer du att ha en större förståelse för detta redskap och en rejäl övningsbank för egen träning. Ledare: Elisabeth Gerdle.
När: Torsdagar kl 18.30 med start 21 september
Pris: 1000 kr 
 
Seniorklubben, start torsdag v 38.
Är soft-passen lite för tuffa? Längtar du efter att träna med andra äldre seniorer? Är gemenskapen lika viktig som träningen? Då är Seniorklubben för dig! Läs mer
 
Small Group Yoga, start v 44
Small group Yoga är en kurs för dig som vill lära mer om yogans asanas (övningar) och tekniker. Du tränar i en liten grupp på max 12 personer och ges mycket möjlighet till feedback och tips på hur du kan anpassa och utveckla yogan utifrån dina förutsättningar. Vid varje tillfälle går vi igenom utvalda övningar utifrån vissa områden. Kursen består av 6 tillfällen. Ledare Stina Grönevall och Anders Björk
När: Torsdagar kl 19.30 med start 2 november
Pris: 1000 kr 
 
Small Group Kettlebell, start v 45

Small group Kettlebells är en kurs för dig som vill lära dig mer om kettlebellträning och slipa på din teknik. Vi vänder oss både till dig som är nybörjare och dig som redan har testat. Instruktören peppar och coachar individuellt, samtidigt som du får en härlig gruppkänsla. I en grupp på max 8 deltagare träffas ni en gång i veckan under 6 veckor. Efter kursen kommer du att ha en stor övningsbank för egen träning med kettlebells. Ledare Anders Björk
När: Måndagar kl 18.30-19.30 med start 6 november
Pris: 1000 kr
 

 
Håll utkik efter fler kurser.

Senast ändrad 2017-10-18 12:05.


Anteo utvecklas av Defendo Sverige AB, 2007-2017 #78