Seniorklubben

 

SENIORKLUBBEN           
 I Seniorklubben är gemenskapen lika viktigt som träningen. Det är träff och träning på samma gång. Seniorklubbens ledarteam ser till att trivselfaktorn är hög och att alla hittar sin nivå på träningen. Att bli inspirerad till rörelse och på samma gång ha trevligt är Seniorklubbens mål.

Träningen i Seniorklubben är mjukare än soft och helt anpassad för dig som är äldre senior (eller har problem med att träna på golvet). Aktiviteterna är allsidiga och går lätt att anpassa efter din förmåga. Det finns flera olika typer av aktiviteter i klubben (se nedan).

Alla är välkomna i Seniorklubben, avsett träningsbakgrund. Hitta likasinnade och njut av den mysiga klubbkänslan. Träningen kommer på köpet. Helt plötsligt kommer du känna att det är lite mindre flåsigt att ta morgonpromenaden, lite enklare att knyta skorna och lättare att lyfta matkassen. Välkommen in i klubben!

Halmstads aktiviteter i Seniorklubben (cirka 50 minuter per aktivitet)

Cirkel måndagar kl.11.15

Här tränar vi i en cirkel på 10 olika stationer. Övningarna är allsidiga och funktionella med fokus på muskler och styrka, men också balans och lite glad svett! Ca 45 sek på varje övning och 15 sek förflyttning till nästa station. Två varv och med uppvärmning och nedvarvning.

Stol&Styrka torsdagar kl. 11.15

Glad och allsidig träning där övningarna görs till musik och var och en tränar vid en stol, stående och sittande. Under ett avsnitt använder vi redskap för extra styrketräning. Passet tränar din smidighet, balans och styrka.

 
Vi träffas 14 veckor (tom 26 april) måndagar och torsdagar
Priset är 800 kr och medlemsavgift ingår i priset

 

Senast ändrad 2018-03-07 11:07.


Anteo utvecklas av Defendo Sverige AB, 2007-2018 #78