Vill du bli en av oss?

Vi söker funktionärer till vår reception  Läs mer

Senast ändrad 2017-12-29 11:58.


Träningsnyheter 2018

Step explode - Hitta kraften i steget
Step explode är dans för dig som vill hårdträna. Det här är ett kraftfullt pass där stepbrädan ger dig både extra träningseffekt och mer dansutmaning. Varje låt har sin egen karaktär, koreografi och sätt att använda brädan. Karaktären på passet är energirik, explosiv och effektfull.
Step explode nyttjar musikens detaljer för att ge roliga finesser i koreografierna. Utan att blanda in krångliga steg och långa sekvenser. Här får du tuff konditionsträning med inslag av spänst och snabbhet. Då och då letar också en liten styrkeövning sig in i dansen. Det här är alltså dans med en stor portion power.

 
Skivstång maxa - Tyngre lyft, mer styrka
Maxa styrketräningen med det här utmanande skivstångspasset. Inspirationen kommer från klassisk styrketräning, tyngdlyftning och styrkelyft. Skivstången är ständigt närvarande. I uppvärmningen får du bekanta dig med övningarna. Sedan tränar du igenom hela kroppen.
Skivstång maxa passar dig som har tränat med skivstång tidigare och vill ta träningen till nästa nivå. Passet fokuserar på styrka, teknik och raka övningar. Du bestämmer själv hur tungt du vill lasta din skivstång och du jobbar inte i takt till musiken. Ledaren guidar dig genom passet och peppar dig att orka de där sista repetitionerna av varje övning.
I passets första del är fokus på tung styrketräning. Varje övning återkommer vilket ger dig chansen att utmana ordentligt. I den andra delen jobbar du snabbt och explosivt. I sista
delen får du maxa din uthålliga styrka och flås i ett flöde av övningar. Bli bästis med stången på Skivstång maxa.

Skivstång maxa är ett Limited edition-pass, det finns under 2018 så passa på att testa!
 
 

Senast ändrad 2018-01-16 09:22.


Seniorklubben

 

SENIORKLUBBEN            GRATIS PROVA PÅ VECKA 2 OCH 3
 I Seniorklubben är gemenskapen lika viktigt som träningen. Det är träff och träning på samma gång. Seniorklubbens ledarteam ser till att trivselfaktorn är hög och att alla hittar sin nivå på träningen. Att bli inspirerad till rörelse och på samma gång ha trevligt är Seniorklubbens mål.

Träningen i Seniorklubben är mjukare än soft och helt anpassad för dig som är äldre senior (eller har problem med att träna på golvet). Aktiviteterna är allsidiga och går lätt att anpassa efter din förmåga. Det finns flera olika typer av aktiviteter i klubben (se nedan).

Alla är välkomna i Seniorklubben, avsett träningsbakgrund. Hitta likasinnande och njut av den mysiga klubbkänslan. Träningen kommer på köpet. Helt plötsligt kommer du känna att det är lite mindre flåsigt att ta morgonpromenaden, lite enklare att knyta skorna och lättare att lyfta matkassen. Välkommen in i klubben!

Halmstads aktiviteter i Seniorklubben (cirka 50 minuter per aktivitet)

Cirkel måndagar kl.11.15

Här tränar vi i en cirkel på 10 olika stationer. Övningarna är allsidiga och funktionella med fokus på muskler och styrka, men också balans och lite glad svett! Ca 45 sek på varje övning och 15 sek förflyttning till nästa station. Två varm och med uppvärmning och nedvarvning.

Stol&Styrka torsdagar kl. 11.15

Glad och allsidig träning där övningarna görs till musik och var och en tränar vid en stol, stående och sittande. Under ett avsnitt använder vi redskap för extra styrketräning. Passet tränar din smidighet, balans och styrka.

 
Vi träffas 14 veckor (tom 26 april) måndagar och torsdager
Priset är 800 kr och medlemsavgift ingår i priset

 

Senast ändrad 2018-01-11 11:11.


Vårens träningsschema

Senast ändrad 2018-01-09 09:18.


Vill du bli en av oss?

Vill du bli en av oss?

Som receptionsvärd är du ofta det första ansiktet motionären möter. Du är det första intrycket. Du inspirerar och guidar i det utbud som Friskis erbjuder. Du är värden för hela Friskis mötesplats.
 
Det här får du:
  • Utbildning i Friskis idé, värderingar och organisation
  • Tillgång till föreningens hela utbud för din egen träning
  • Nya vänner och en himla massa kul
  • Kickoffer och mötesplatser

 

Det här bidrar du med:

  • Personlig utstrålning och en positiv attityd som skapar en härlig och välkomnande atmosfär
  • Stor lust att bemöta och hjälpa våra medlemmar
  • God service
  • Förmågan att ta egna initiativ och kavla upp ärmarna när det behövs

 

I receptionen sköter du allt från försäljning av träningskort och bananer till passbokning. Du vägleder nya och rutinerade medlemmar i vårt utbud. Du svarar på frågor. Du blir en i ett härligt gäng. 

Att vara receptionsvärd är ett ideellt uppdrag och alltså ingen anställning. Utbildning, gemenskap och träningsmöjlighet är något du får i gengäld. Du är receptionsvärd i genomsnitt 2 timmar/vecka.
 
Intresseanmälan till Josefine Widmark, reception@friskishalmstad.se 

Senast ändrad 2017-12-29 11:58.


Flexibelt träningskort

Vi erbjuder nu flexibelt allträningskort, löpande autogiro med 1 månads uppsägningstid läs här

Senast ändrad 2018-01-09 11:36.


Årsmöte

Årsmöte på Friskis&Svettis

Senast ändrad 2018-01-12 08:56.


PT

Vill du ha hjälp med motivationen, få individuella råd och utvecklas i din träning? Läs mer
 

Senast ändrad 2018-01-08 15:30.


Spin of Hope

17 mars 2018 kör vi igen. Vi trampar för varenda unge. Nu är anmälan öppen. Läs här

Senast ändrad 2017-12-29 12:44.


PT-personlig träning

En Personlig tränare (PT) hjälper, vägleder, peppar och coachar dig till att nå dina träningsmål med utgångspunkt från din nuvarande livsstil och hälsa.
 
 
Våra Personliga tränare:
 
Elisabeth Gerdle. Det allra viktigaste med träningen är att hitta glädjen, hitta vad som passar just dig och utmana dig själv utifrån din egen kapacitet och mål. Du kanske har tränat länge och behöver ny inspiration eller du är helt oerfaren? Jag lovar att hjälpa dig oavsett var du är i din träning, vi hittar det som känns bra för dig.
Utbildning: Friskis&Svettis grundutbildning steg 1, spinning, skivstång, jympa, flex, cirkelgym, cirkelfys, hit, core, Individuell tränare (gym instruktör) och avancerad steg 3 gym, licensierad kostrådgivare och Personlig Tränare (PT)
 
Du bokar personlig träning direkt på gerdle@friskishalmstad.se eller på 0705-73 92 54.
 

Anders Björk: Med 8 års erfarenhet som tränare i gymmet, 3 års utbildning i idrottsvetenskap och ett enormt brinnande intresse för träning, kost och hälsa. Oavsett om ditt mål är att bygga muskler, bli starkare, bränna fett, bli bättre på din idrott eller helt enkelt vill uppnå en bättre hälsa så är jag tränaren för dig. Med ett fokus på välmående och vitalitet så kommer jag vägleda dig för att uppnå  just dina mål.

Du bokar personlig träning direkt på anders.bjork@friskishalmstad.se eller på 0768-44 26 46
 
Vi rekommenderar också:
 
Scanning: Scanna din kropp och mät din kroppssammansättning. Få mätbara värden som fettprocent, muskelmassa, skillnader hö/vä, protein, vatten, mineraler mm 
 
Screening Här får du ett kvitto på din fysiska status. Tillsammans kollar vi av din rörlighet i kroppens viktigaste och största leder. Samtidigt kollar vi av din styrka. Efter avslutat test får du en sammanfattning och tips på vad du ska fokusera på i din träning för att utvecklas på bästa sätt. Du får ett start läge, något att utgå ifrån. Screeningen utförs av utbildad Personliga Tränare.
 
Maxpulstest

Testet är till för dig som vill veta din maxpuls. Maxpulsen används som ett redskap för att optimera sin konditionsträning. Utifrån din maxpuls räknar du lätt ut vilka olika pulszoner du har och inom vilket spann du ska ligga för att hitta rätt tempo i dina intervaller eller dina distanslopp. Maxpulstestet utförs på löparband. Testet utförs tillsammans med en utbildad personlig tränare.

Small Groups: Vi har även personlig träning i grupp. Fråga oss vilka kurser vi har just nu. 035-10 18 17
 
PT 30min: Till för dig som vill ha ett kort och effektivt träningspass med en PT. Passar perfekt innan jobbet eller på lunchen.
 
PT
10 gånger5 gånger3 gånger
1 gång


PT 60min
510/gång 550/gång
575/gång
600/gång

PT 30min 300/gång 320/gång
350/gång
380/gång


PT Duo
780/gång
820/gång
850/gång

900/gång


Screening 45 min

400 kr

Maxpulstest 45 min

400 kr

Scanning inbody 270

450 kr


Ett PT tillfälle omfattar 60/30 minuter. Vid köp av 3 eller 10 tillfällen, är är det första tillfället 80 min.

Köper du 10 tillfällen så ingår det en screening, 45 min (värde 400 kr).
 
 

Senast ändrad 2018-01-08 15:29.


Anteo utvecklas av Defendo Sverige AB, 2007-2018 #78